5 Ocak 2011 Çarşamba

Testi Garden'da Manzara Keyfi

Yapılan emeğin karşılığını aldığımız bir öğlen gitmiştik.Çalıştığımız geniş ekibin tanışmasına da vesile olan yemekte , astlar üstler toplanmıştık.

Çok yağmurlu bir ekim öğleniydi.Sabah 9:00'da başlayan stresli gün ,iki haftadır hazırlanma ve aylardır harcanan emeğin karşılığını verecek neticede  güzeldi.Konuşmalar ,anlatmalar , yön vermeler ile devam eden toplantı ,öğlen yemeği bahanesiyle aralanmıştı.

Bir üstümüzün organize ettiği yemek için kurumdan arabalarla yola çıkmıştık.Akıldaki sorular testi kebabının nasıl olduğunu yönündeydi.İçeri de stresin geçmesiyle neşeli bir yolculuk yapıyorduk .Yağmur eşliğinde arabada yaşanan  huzur, Tarabyaüstündeki restoranta geldiğimizde hafif titremeye dönüştü.

İçeride ki mükemmel manzara ise keyiflere keyif katmıştı.Yeşiller için huzur bulunabilecek bir ortam karşımızdaydı.Nispeten uygun menülere sahip bir yer olan Testi Garden, içerisinin soğuk olması dışında bir sıkıntı yaşatmamıştı.
Ve merakları uyandıran an yaklaşmıştı.Türk olmayan üstünde bulunduğu ortamda o an tek ilgi testinin üzerindeydi.Önümüzde belli rituel eşliğinde kırıldı ve servis edildi.Benim için aramayacağım ama güzel bir lezzet olduğunu söyleyebileceğim bir lezzet deneyimiydi.

Adres: Hacı Osman Mevkii, Cumhuriyet Mahallesi, Kazım Karabekir Cad. No: 21 Tarabyaüstü/SARIYER

Sonuç;

Aile yemekleri için ideal.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder