3 Şubat 2011 Perşembe

4 Şubat - 11 Şubat Arası Vizyondaki Filmler

James Cameron, Avatar ile başladığı 3D film çılgınlığına devam ediyor.Bu kameraları ve ilgi ekipmanları alırken yüklendiği ekonomik yükü bize yüklemeden denemeleri bırakmayacak sanırım.Film için izlemin nedir ,sorusuna cevap ; Etkilenmemenin söz konusu olmayacağı görsel bir şov içinde yaşanacak bir 120 dk. vadettiği kesin. 

Bir ekibin dünyanın en güzel mağarası diye adlandırılan yerde geçirdiği deneyimin anlatıldığı filmde, benim şahsen çok tanıdığım oyuncuları görmedim.İnternet araştırmaları sırasında, okuduğum kritikler 3D konusunda çok başarılı olunduğu fikrine ulaştırıyor.Bu sebeple dahi olsa filmi izlemeye değer bence.
Ankara ,İstanbul arasına sıkışmış bir aşk hikayesini vizyonda görmek isteyenleri, Mehmet Günsur'un filmlerinin beğenenleri , sevgilisi ile haftasonu programı yapamayan erkekleri düşünerek ilk defa bu hafta için romantik filme özellikle yer ayırdım.Ömer Faruk Sorak'ın yönettiği filmde Hüseyin Avni Danyal , Şebnem Sönmez , Altan Erkekli ve Belçim Erdoğan'lı hoş zaman geçirmek mümkün gözüküyor.

ŞOV BİZINIS;  Müslüm baba,Zeynep Beşerler ,Önder Açıkbaş gibi oyuncuların Unkapanı müzik piyasasın da yaşanan olayları konu alan filmi de bu hafta vizyona giriyor.

Geçen hafta vizyona giren ; Kurtlar Vadisi Filistin 'in gerçek dışı yerli aksiyonu,Tron efsanesi filmiyle ütopik 3D bilim kurgu macerası, Biutiful filmiyle ise Avrupa sinemasında pastel görüntüleri görmek isteyenler için halihazırda var olan seçeneklerden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder