11 Şubat 2011 Cuma

11 Şubat haftası Vizyona Girecek Filmler

Güzel senaryosu , sevgililer gününe denk gelmesi  , hayatta yaşayabilecek insanların içinde olması gibi sebeplerden haftanın güzel filmlerinden.Sevgililerin gitmesi gereken bir film.İncir Reçeli aynı zamanda genç oyuncuların oynadığı ve Kültür Bakanlığından 200.000 TL yardım alan ilgi çekici bir yapım.

Güliver'in masallarının günümüz hayatına uyarlaması olarak çekilen,Gulliver'in Gezileri isimli film.Jack Black'in canlandırması ile komik bir hal alacağı kesin.Haftasonu için uygun bir alternatif.

 Korku filmi sevenler için harika bir cumartesi gecesi programı, THE RİTE.Anthony Hopkins gibi bir ustanın yer aldığı film için gerçek bir hayattan esinlenildiği , şeytan çıkarması gibi iki başlığın söylenmesi bile yeterli olacaktır.

Benim şahsen bu hafta mutlaka izlemek istediğim film THE FİGHTER.Eski bir boksör olan Christian Bale'in başarılı olamayan kariyerine hem üvey kardeşine yardımcı olarak katkıda bulunması hem de ailesini bir araya getirmesini anlatıyor film.

Yeni vizyona girecek olan Zoraki Kral(The King Speech) isimli film , tarihi ilginç bir olayın sinema uyarlanmış hali.Colin Firth'in oyunculuğu sevenler için güzel bir tercih.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder