3 Şubat 2011 Perşembe

4 Şubat - 6 Şubat Arası İstanbul'daki Konserler

Teoman sık verdiği Jolly Joker Balans konserlerine cuma akşamı yenisini ekliyor.Ücreti biraz yüksek olmakla beraber , eğlenmek için ayakta 50TL ,  vip 100 TL ücretleri göreceli olarak pahalı gelebilir.Herşeye rağmen eğlenmek isteyenlere saat 22:00 orada olmalarının gerektiğini hatırlatmak isterim.

Cem Adrian İstanbul gecelerinde nerdeyse her hafta sahne alıyor.Beykent Şayka'da vereceği konser için 25 TL ücret ödemek gerekiyor.(Konser cuma günü saat 22:30 başlayacak.) 

Avrupa Yakasının Yaprak'ı Beyoğlu Hayal Kahvesinde cuma günü saat 22:30 'da  25TL ücret ödeyenleri eğlendirmeye çalışacak.Sevenlerine duyurulur.

Ghetto sahnesinde Nev 40Tl ile 30Tl arasında seçeneklerden,öğrenci olanlar kara geçerek yararlanabilir.Saat 22:00'de başlayacak konserin çok kalabalık olmasını bekliyorum.

Cumartesi

Şubat ayıyla hızlanan konserlere Matine 216 da sahne alacak Emre Aydın'da renk katacak.Normal biletin 40 Tl olan gecede isteyenlere 400TL karşılında stand olanağı sunulmakta.Saat 22:00 sularında Fenerbahçe Emre Aydın fanları ile dolu olacağa benziyor.

İstanbul'un diğer kıtasında aynı saatlerde eğlence Babylon da Dj Shantel'in katkılarıyla devam edecek.(Ücret 35 TL)

Bostancı gösteri merkezinde 15TL ücret karşılığında verilecek konser,türkü sevenlere cevap verecek nitelikte.Kardeş türküleri dinlemek isteyenler 18:00 da Bostancı'da olacaktır.

Favori eğlence mekanlarımdan Jolly Joker Balans ,cumartesi gecesi için Yeni Türkü gibi dev bir grubu sahneye çıkartıyor.Vip 60 TL ayakta 30 TL gibi ücretler efsaneleri dinlemek için çok yüksek meblağlar olmasa gerek.

Sonuç,

Jolly Joker Balansa Teşekkürler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder