20 Nisan 2011 Çarşamba

22 - 24 Nisan Arası Konserler



Önümüzdeki günler her daim canlı olan şehrimizin, özelliğini esirgemeden nimetlerini sunması ile geçmeye devam edecek.Neredeyse her güne zevke göre bir etkinlik sunan şehrimizin bu haftaki olanakları;

22 Nisan Cuma  

Cem Adrian ekşi sözlükte 66 sayfa yorum almış biri.Bunun ne denli başarı ölçüsü olduğu  tartışmalı olarak nitelendirilebilinir.Başarılı yorumların çoğunlukta olması ise ayrı bir detay.
Cuma akşamı saat 22:30 sularında Balans Caddeye gidenler , canlı performansını izlemek için yeterli olacaktır.
Adres: Bağdat Cad. No: 294 /1/ 2
             Kadıköy 
Ücret : 30 TL




Aylin Aslım 35 yaşında 24 yaş görünümlü bir müzisyen . Sesi şarkıları ise gerçekten insanı etkiliyor.Cuma akşamı saat 22:30 Beyoğlu Hayal Kahvesinde belkide haftasonunun en güzel alternatifi olarak sahneye çıkıyor.Ücret ise 25 TL gibi düşük bir konser ücreti
Adres: Büyük parmak Kapı Sok. Afrika Han No:A / B Taksim




Eurovision temsilcilerimiz yakın zamanda "live it up" ile Avrupa'da yarışacaklar.Artı popülarite kazandırdığı aşikar olan saçma organizasyon arifesi görülesi şovlar olacağından eminim.Saat 22:00 Jolly Joker Balans sahnesine çıkacak grup için vip 60 TL  , normal 30 TL ücret ödenmesi gerekmekte. 

Adres : Balo Sok. No:22


23 Nisan Cumartesi


Bir dönemi yaşayamayan kitleye veya yaşayıp vazgeçemeyenlere sunulan Babylon hizmeti devam ediyor.Her ay tekrar eden ve dolan gece için saat:23:00 orda olmak yeterli.
Adres: Şehbender Sok. No:3 Taksim
Ücret : 40 TL


Kalite müzik yapılmasında iyi anlaşmanın veya grubun sağlam olması nedenli önemli olduğunu bilmiyorum ama artısı olduğunu düşünüyorum.Kaliteli müzik yapan REDD cumartesi akşamı 22:00 sularında Jolly Joker Balansta olacak.

Ücret : Normal 30 TL
             VİP       60 TL




 Nev'in Türk sanat müziği albümünü çok beğenmesem de sesini çok seviyorum.Başarılı yorumlarını dinlemek isteyenler için cumartesi saat 22:00 de  Romeo Juliet'e gitmeleri yeterli.
Not: www.Kapalıgişe.com fırsatı kaçırmayın.Bilet 23 TL
Adres : Evliya çelebi Mah. Refik Saydam cad. no: 15A - 17A       Beyoğlu
Ücret : Tam       45
             Öğrenci 35



24 Nisan Pazar

A Hawk And a Hacksaw Alcalica adlı grubu duyup , müziklerini dinlediğimde aklıma "Ak Kedi Kara Kedi" isimli film geldi.Neşeli balkan müzikleri yapan grubun konseri 22:00'da Ghetto sahnesinde olacak.
Adres : Kalyoncu Kulluk Cad. No: 10 Taksim
Ücret : 23 TL



Sonuç;

İyi eğlenceler

1 yorum:

  1. Geçen senenin ilgi çekici filmleri.. Öneriler isabetli olmuş..

    YanıtlaSil