19 Nisan 2011 Salı

22 - 29 Nisan Arası Vizyondaki Filmler

Haftasonu itibariyle gidilebilecek bana göre 4 film var.Bu filmlerden 3 tanesi halihazır vizyondayken, bir tanesi cuma günü salonlarda gösterime girecek.

1) Yaşam Şifresi (Source Code) ; Filmde ilk dikkatimi çeken son dönemlerdeki başarılı işler çıkartan kişilerin bir arada olması, ayrıca "banliyö treninde patlamaya şahit olan birinin bünyesinde uyanarak patlamaya sebep olacak kişiyi tespit etmeye çalışacak" ibareleri ilgimi çekmeye yetti.

2) Londra Bulvarı (London Boulevard) ; Köstebek , Yalanlar üstüne gibi beğendiğim filmlerin yönetmeninin neler yaptığı ,merak uyandıracaktır tabii ki ama Colin Farell ve Keira Knightley katkısı yadsınamaz.

3) Kaybedenler Kulübü ; Konusu bir yana kötü adam imajları , erotizm mutlaka satar ve izleyicisini bulur.Dozuna göre gizli izlenir veya sinema ama mutlaka izlenir.Bu filmdeki Fight club havası hoşuma gitti benim.

4) Unknown; Açıklamalardan okuduğum kadarıyla Liam Neeson  doktor ve bir gün takside kalp krizi geçiriyor sonrasında başkasının onun kimliğine geçtiğini görüyor.Gerçekleri ispatlamaya çalışmasını anlatıyor filmde.

Sonuç; 

Yağmurlu bir haftasonu olursa alternatifler bulunmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder